Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ansatte

Anders Haaby(anders@haaby.com)

Har fagbrev som elektriker og jobbet som dette i 6 år i ABB. Drev mekanisk verksted med 3 ansatte i flere år.

Jobber mest med korntørker, styringstavler, automasjon, oljefyrer og hydraulikk. Bedriftens markedsansvarlig og har en del kjente plakater på samvittigheten

Jobber utpå ca halve året

bilde

Fredrik Haaby(fredrik@haaby.com)

Har fagbrev som kontormedarbeider og jobbet som dette 3 år i Telenor. Jobbet som ekstrahjelp i mange år på Esso'n, og 2 år fulltid i smørehall/vaskehall.

Har hovedansvaret for økonomien/kontorarbeidet og transporten, men tar også en økt på verkstedet eller i butikken når det trengs. Går også under kallenavnet "Gnagsåret"

bilde

Arnt Herman Ørka(arntherman@haaby.com)

Utdannet yrkessjåfør, og jobbet som dette frem til han begynte hos oss 2013. Butikksjef som blir brukt til det meste hos oss. Veldig ryddig utgave med sans for symetri og system, noe som vi virkelig har savnet her!
Arnt Herman liker maskere og male, se film på stort lerret eller ta seg av kone og barn.

bilde

Jon Henning Sekkelsten (jonhenning@haaby.com)

Bedriftens høyeste person med 200cm på strømpelesten. Lang erfaring fra detaljhandel, blant annet 3 år som daglig leder på Netto Maling før han begynte hos oss i 2016. Fagbrev i salgsfaget og studerer på deltid.
Jon Henning er flink til å skyte med pistol og spille dart.

bilde

Tor Egil Fjeld

Bedriftens nyeste tilskudd som ble ansatt i koronaåret 2021.

Utdannet bilmekaniker og jobbet som dette (verksmester) i 25 år før han begynte hos oss. Er også deltidsbonde, så her får vi mye bra kompetanse og erfaring på huset!

Sigurd Bækgaard Nielsen

Vår ekstrahjelp som har jobbet hos oss siden 2016. Arbeidsom, glimt i øyet og kommentarene sitter løst. Når han ikke jobber hos oss, så er det jakt, mc, jordebil, dynamitt og hyss som gjelder. Begynte som elektrikerlærling i 2020, så vi ser ikke så mye til han lenger

 

 

Share on Facebook

Logg inn